lauantai 9. kesäkuuta 2018

Flowers everywhere


















Heippa!
Tässä kohtaa päivää mun aivot ei tunnu enää toimivan, sillä väsymys painaa päälle. Onneksi päivään on silti ehtinyt mahtua paljon sekä kivoja että produktiivisia asioita. Kesäopinnot alkavat olla hyvällä mallilla ja tekemistä tuntuu riittävän vapaa-ajankin puolella.

Tänään on vuorossa lisää kuvia Roomasta, erityisesti kuvissa näkyvästä kesäisestä kukkamekosta, joka ei millään tavoin kuulunut alkuperäiseen budjettiin. Onnistuttiin kuitenkin reissussa säästämään niin monesta muusta asiasta, että rahaa jäi tämän ostamiseen. 

Kuvissa näkyy myös sympaattinen ruusupuisto, joka löytyi vahingossa matkalla Knights of Malta -avaimenreiän luo. Ehdittiin kiertämään lähes kaikki nähtävyydet yhden päivän aikana ja tämä ruusupuisto oli yksi lemppareista, sillä se löytyi täytenä yllätyksenä. 

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihania kuvia ja toi kuvauspaikka on niin kaunis! Parhaat mestat oon itsekin löytänyt ulkomailla tuolla tavalla yllättäen - koska yleensä ne yllättävät kauniit paikat eivät ole turistirysiä ja saa olla ihan rauhassa. :)

    www.bangsiina.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suuresti ja ehdottoman samaa mieltä. Paljon enemmän saa reissusta irti kun uskaltaa lähteä vähän perinteisten nähtävyyksien ulkopuolelle. :)
      -Mintberry

      Poista