maanantai 25. helmikuuta 2019

25.2.2019


  09:00 Herätyskello soi kolmatta kertaa. Ulkona paistaa aurinko. Nenä on tukossa ja kurkku karheana, päätän makoilla sängyssä vielä tunnin, ennen kuin aloitan päivän.


 10:00 Nousen sängystä. Mietin aloittaisinko aamun joogalla, mutta olo edelleen hieman heikko, joten istahdan peilin eteen ja katselen videoita kännykän näytöltä meikatessani. Tykkään ottaa aamulla kunnolla aikaa laittautua ja herätä silloin, kun ei ole kiire mihinkään. 


 10:20 Aamupalaksi jogurttia ja kuumaa hunajavettä Carmolis-tipoilla flunssanalun nujertamiseksi. 


 10:30 Päädyn katselemaan videoita farkkujen pienentämisestä ja inspiroidun pienentämään nettikirppikseltä ostamani farkut sopivimmiksi.


 11:30 Lopputulos miellyttää yllättävän paljon ja farkut istuu nyt paljon entistä paremmin. 

 12:05 Syön viikonlopulta jääneen makaroonilaatikon jämät ruoaksi Gilmore Girlsin pyöriessä taustalla. Kokeilin viikonloppuna korvata makaroonilaatikkoon tulevan munamaidon kookosmaidolla ja tuloksena oli paras makaroonilaatikko, mitä oon koskaan syönyt. Nam!

 13:48 Suuntaan ovesta ulos kohti bussipysäkkiä. Ollaan sovittu kaverin kanssa tekevämme koulutehtävää kahdelta, jonka jälkeen nappaan bussin kukkakauppaan hakemaan sumutinpulloa, jotta huonekasvini eivät täysin nuupahda kuivassa sisäilmassa. Mukaan lähtee myös palmuvehka ja kotiin päästyäni ympärillä alkaa pikkuhiljaa näyttää viidakolta.

 17:10 Laitan pyykit peseytymään ja nappaan pientä purtavaa. Mun oli tarkoitus käydä kaupassa hakemassa tarvikkeita ruokaa varten, mutta en jaksanut palmuvehkan kanssa raahautua tekemään ylimääräistä kierrosta kauppaan. 

 18:00 - Loppuilta kuluu sängyllä maatessa, jumiutuneita hartioita harmitellessa, sillä flunssanpoikanen on vienyt veronsa ja kaikki käytössä ollut kapasiteetti asioiden tekemiseen on jo käytetty. 
- MINTTU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti