lauantai 5. joulukuuta 2015

Jouluostoksia


Moikka! Parin päivän ajan oon nukkunut jouluvalojen loisteessa ja jo siihen kotoisaan hämärään herääminen piristää mukavasti ja saa olon tuntumaan heti jouluisemmalta. Mä rakastan joulua paljon. Joidenkin mielestä ehkä liiankin paljon. Musta on ihanaa suunnitella lahjaideoita ystäville ja perheelle ja vaikka siitäkin joskus stressaan, on lahjojen antaminen kuitenkin yks parhaista jouluun liittyvistä jutuista. Ja se tunne, kun saa vihdoin koristella huoneen jouluteemalla ja polttaa kynttilöitä ilman, että kukaan valittaa. Viime viikolla tehty joululahjareissu Lahteen tuotti tulosta ja tulihan siinä itsellekin joitain kauan mietittyjä juttuja napattua mukaan.

Muista joululahjaostoksista en paljasta sen enempää, you gotta keep your secrets.

Mun edelliset farkut oli jostain syystä ihan hajalla vajaan vuoden käytön jälkeen ja koska ne oli BikBokista, sain onneksi vaihdettua ne uusiin puoleen hintaan, mikä on tosi hyvä, koska tähän aikaan vuodesta rahaa kuluu joululahjoihin.



Massan mukana ostin Victoria's Secretin Love Spell -tuoksun Seppälästä. You gotta treat yourself. ;) Ja rakastan tota tuoksua, koska se ei ole liian vahva, vaan raikas ja kevyt ja se tuo mieleen viime kesän Brightonissa. Candy canes -tikkarit on myös ihan ehdoton osa joulua, sekä koristeena, että niinä iltoina (joka päivä), kun kuuma kaakao on ainoa ajatus, joka tulee mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti