perjantai 5. toukokuuta 2017

Viikko 18 - kuvapäiväkirja

Heippa! Tällä kertaa pientä puhelinpostausta, sillä oon tallentanut elämää puhelimelle viime aikoina löytääkseni jonkinlaista inspiraatiota. Puhelin ei sano ihan niin suurieleisesti, että nyt ollaan blogihommia tekemässä, joten puhelimen kuvavirtaan tallentuu helpommin asioita, joita myöhemmin huomaakin haluavansa jakaa täällä. Puhelin toimii vähän enemmän päiväkirjan tapaisesti kuin kamera. Siksi siis nyt pientä kurkistusta menneeseen viikkoon.
Löydettiin vappuna hylättyjä pehmoleluja, mikä täytyi ikuistaa, oli kiva ilta muutenkin. // Iskän kanssa nähdään nykyään useammin kahvin merkeissä, Oskarin Piha Lahdessa on uusi kahvilatuttavuus tätä kautta. // Eilen käytiin viimevuoden musikaaliporukan kanssa Helsingissä viettämässä oikein kunnollista kulttuuri-iltaa ja syömässä. Tällaiset pienet ekstrat, joita ei muuten uskoisi koskaan kokevansa ovat kivoja. // Keskiviikon enemmän työltä kuin huvilta tuntunut iltainen Lahti-reissu tuotti kuitenkin jotain tulosta, löysin nää ihanat SOC:in juoksuhousut alennuksesta ja tykkään!

Lisää kuvamateriaalia Helsingin reissulta. // Lahden parkkipaikat on yllättävän esteettisiä. // Iltainen Helsinki ja auringonlasku oli kaunis yhdistelmä. // Ja lisää kuvailua pääkaupungista.

Vappuna tuli kuvailtua koiran lenkittämisen lomassa. // Helsingin Demo-ravintola oli todella hieno kokemus. Kun yhdestä annoksesta ehti ajatella sen olevan parasta koskaan, saapui seuraava kumoamaan ajatuksen. Ja täytyy myöntää, että mun kohdalla tuli koettua aika eksoottisiakin makuyhdistelmiä. // Lisää vapulta, käytiin Kanavan Helmessä jäätelöllä kaverin, iskän ja siskojen kanssa. Taisi olla kesän/kevään ekat, jos kaupasta ostettuja ei lasketa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti