maanantai 10. syyskuuta 2018

Ihana arki

Heippa! 
Koska alkanut lukuvuosi tulee varmasti pienentämään blogille omistettua aikaa taas roppakaupalla, ajattelin kerätä tähän postaukseen muutamia pieniä arjen iloja tai viime päivien ajatuksia. Ei mitään täydelliseksi siloiteltua.

Ensimmäisenä niistä on kaverin jääkaapin oveen väsäämäni runo. Istuin eilen kaverin keittiön matolla, vahdin uunissa paistuvia keksejä ja katselin runomagneetteja kaikessa rauhassa. Oon jo pitkään halunnut hankkia kyseisen setin itsellenikin, mutta ainakaan toistaiseksi en oo vielä sitä tehnyt. Musta on ihana, että kavereilla käydessä voi jättää oman jälkensä runon tai minkä tahansa lauseen muodossa niin, että seuraavatkin kyläilijät voivat siitä nauttia.

 Oon laittanut merkille, että neliöiden lisääntyessä myös sotkun ja epäsiisteyden määrä kasvaa lähes eksponentiaalisesti, sillä tavarat saa helposti pois silmistä piilottamalla ne jonkin nurkan taakse oikean siivoamisen sijaan. 

 Mummo ja pappa kävivät kahvilla pari päivää sitten ja toivat mulle kolme ihanaa auringonkukkaa, joista kaksi ensimmäistä joutuivat harmikseni jo biojätteeseen. Viimeinen kuitenkin jaksaa vielä pysyä kauniina ja tuo iloa keittiöön.

Huomaan myös, että syksy on ihan virallisesti alkanut, kun neuloosi iskee. Näin tän ruskeanoranssin alpakanvillalangan kaupassa muutama päivä sitten ja jokasyksyinen neuloosi iski vahvasti saman tien. Niin vahvasti, että neuloin syksyksi uuden pipon, jota ilman en enää haluaisi lähteä kotoa pois, vaikka sää saattaakin vielä välillä olla hieman liian lämmin pipon käyttämiselle. 

Mulla olisi tavoitteena aloittaa kasvattamaan omaa avokadoa muiden huonekasvien seuraksi, sillä huomasin kesän jälkeen, etten ehkä olekaan ihan niin huono viherpeukalo kuin oon aina ajatellut olevani. Muut kasviperheen jäsenet ovat kasvaneet ja tuntuvat voivan hyvin, joten uusi haaste on tervetullut.

Onko teillä jotain pieniä juttuja, jotka tekee arjesta sen piirun verran parempaa?
-MINTBERRY


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti