maanantai 3. syyskuuta 2018

Lukuvuoden startti ja kirppislöytöjä





Heippa!
Lukuvuosi alkoi kai virallisesti tänään, mikä tarkoittaa sitä, että on aika sanoa hyvästit kesälle ja lomalle. Onneksi koulu sentään alkaa vasta viikon päästä, joten tän viikon ajan ehtii taas totutella toinen toistaan kiireisempiin päiviin ja jatkuvaan menoon. 

Menneen viikon oon saanut nauttia vielä "kämppisasumisesta" uudessa kodissa, kun lukiokaverini vietti viikon Jyväskylässä. Perheen luona lähes kokonaan vietetyn kesän jälkeen oli huippukiva ja pehmeä lasku yksin asumiseen, kun viikon verran kodin sai jakaa huipun kaverin kanssa. Ehdittiin viikon aikana vaikka ja mitä ja muun muassa kierrettiin Jyväskylän kirppareita melko hyvin tuloksin.

Mulle syksy tarkoittaa kaiken muun lomassa sitä, että neuleiden shoppailu ei enää ole guilty pleasure vaan järkevää ja täysin sallittua. Olinkin aivan innoissani, kun löysin tuon kuvien neulepaidan, sillä uusi neule on "virallisesti" aloittanut syksyn. Myös muut kuvien vaatteet ovat tuotteliaan kirppispäivän löytöjä. Varsinkin kuvien Levikset olivat huippulöytö enkä oo osannut käyttää muita farkkuja tällä viikolla ollenkaan, sillä nuo ovat niin kivat. 

Mennyt kesä ja sen viimeisin viikko olivat todella muistorikkaita ja niiden voimalla on hyvä lähteä kohti tulevaa lukuvuotta. Ihanaa syksyä teille kaikille!

- MINTBERRY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti