tiistai 24. toukokuuta 2016

Le musée de Louvre et l'Arc de Triomphe

Terkkuja Louvresta! Tai no, tarkemmin sanottuna kyllä ihan vaan mun huoneen lattialta tällä kertaa, mutta otetaan pieni throwback tohon päivään Louvressa. Viime vuoden aikana musta on tullut yhä enemmän museoissa käymisestä nauttiva ihminen. Siinä on vaan jotain hienoa, kaikkea ei tarvitse ymmärtää, mutta jos edes jokin asia museossa kiinnostaa, ei käynti ole ollut turha. Varsinkaan, kun sisään pääsi alle 18-vuotiaana passia näyttämällä.
Louvressa oli yllättävän helppo suunnistaa, kun tiesi suurin piirtein, mitä halusi nähdä. Tietysti La Joconde (Mona Lisa tunnetummin) ja pari tunnetuinta teosta oli kierrettävä läpi, mutta niiden jälkeenkin nähtävää löytyi vaikka millä mitalla.
Riemukaarelle suunnattiin pienen breikin jälkeen, mutta yhtäkkisestä sadekuurosta johtuen jäi vierailu melko lyhyeksi. Kuvia kertyi silti sateesta huolimatta ihan mukavasti

6 kommenttia:

  1. Ihania nää Pariisin postaukset ja tosi upeita kuvia. Harmi, että omalla Pariisin reissulla taisin olla sen verran nuorempi, ettei Lovre jaksanut silloin niin paljoa innostaa. Pitäis varmaa pääst takaisin, niin pääsisi kahlaamaan museon uusiksi ajatuksen kanssa läpi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos kovasti kommentista. Tuolla oli kyllä niin paljon nähtävää, ettei meinannut nytkään ihan aika riittää, ehdottomasti siis myöhemmällä reissulistalla joskus tulevaisuudessa. :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja vitsi miten upeita kuvia ! :) Tulipas matkakuume! onneksi ensi kuussa taas pääsee reissuun ♥ :D

    <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Oi miten upeita kuvia! Pariisi on kyllä niin ihana kaupunki :-)

    Janica K.

    VastaaPoista