maanantai 16. toukokuuta 2016

Snapshots from Paris 2

Moikka! Mulla on edessä aivan älyttömän kiireinen viikko, koko ajan menossa ja opiskelemassa, mutta viime viikon reissun voimalla on hyvä lähteä kohtaamaan tääkin haaste. Koulua on enää kolme viikkoa jäljellä ja ne ovat täynnä bändiharkkoja ja yo-asioita, joista olen toistaiseksi vielä ihan pihalla. Kesälomalla odottavat sekä työt että vuoden toinen reissu, jonka suuntana on Irlanti, mutta ennen sitä nautin vielä tästä fiiliksestä, minkä Pariisin reissu jätti jälkeensä. 
Näitä kuvia katsellessa tulee niin hyvä fiilis, vaikka aika Pariisissa jäikin lyhyeksi, sinne on lähdetävä joskus uudestaan. En millään saanut tarpeekseni tosta huikeesta arkkitehtuurista, joka on jotain niin erilaista Suomeen verrattuna ja jota pääsi ihastelemaan suoraan meidän hotellihuoneen parvekkeelta. Kuinka siistiä!
Mun sydämen valloitti myös osittain kaikki ne pienet kahvilat, joiden lähellä meidän hotelli sijaitsi, ja joissa käytiin aamupalalla nauttimassa teetä ja kroisantteja hillon kera. Epäterveellistä, mutta ei se mitään. Toinen ehkä ihan yhtä epäterveellinen, mutta sitäkin herkullisempi juttu oli macaron-leivokset, joihin jäin ihan koukkuun. Niitä oli pakko ostaa vielä mukaan Suomeenkin, mutta nyt vierellä on enää tyhjä laatikko. Aivan liian hyviä ja niin nopeesti poissa. Ikävä on. 
Voisin jaaritella vielä vaikka kuinka kauan, mutta nyt on siirryttävä takaisin lukupäiväkirjan pariin, sillä matkan jälkeen huomasin kauhistuksekseni lähes unohtaneeni koko jutun.
Au revoir et à bientôt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti