tiistai 18. heinäkuuta 2017

Rollercoasters and cotton candy












Hei! En tiiä, oonko ainoa, jonka mielestä tää kesä on kulunut ihan älyttömän nopeasti. Nyt ollaan jo heinäkuun puolenvälin yli, minne kesäkuu meni? Näihin muutamaan viikkoon on ehtinyt kuitenkin mahtua vähän enemmän kuin repullinen menoa ja kivoja juttuja, joista osa on ihan niinkin tavallisia, kuin jäätelöllä käyminen tai kavereiden kanssa hengailu nuortenillassa. Silti tuntuu, että joka päivä on täynnä jotain tekemistä, ja niistä lyhyistä vapaahetkistä haluaa nauttia, kun ei oo kiire minnekkään. 

Viikonloppuun niitä rauhallisia hetkiä ei juurikaan mahtunut, sillä lauantain vietin iskän, pikkuveljen ja siskon kanssa Lahdessa (ja tallilla?!). Sunnuntai sen sijaan kului Linnanmäellä, jossa oon viimeksi käynyt varmaan joskus 5 vuotta sitten. Aikaa edellisestä on siis kulunut ihan kunnioitettavasti. Viime kerran jälkeen oon päässyt eroon vuoristoratapelosta ja täytyy sanoa, että Lintsi on huomattavasti hauskempi kokonaisuus, kun ei tarvitse jättää puolia laitteista väliin. :) Kyllä tällainen reissu olis kiva kerran kesässä tehdä. 

Lähdettiin tosiaan aamulla Onnibussilla Helsinkiin, mikä oli jo kokemus sinänsä, koska oon niin tottunut kulkemaan junalla pääkaupunkiseudulle. Tuli heti niin paljon enemmän turistiolo, kun ei mennyt niitä kaikista tutuimpia reittejä. Päivä kului nopeasti jonottaessa laitteesta toiseen (onneksi jonot ei kuitenkaan vetäneet vertoja Disneylandin jonoille), nauraessa, syödessä (pulled pork hot dog on uus lemppari <3 ) ja tietysti kuvaillessa. Täytyy kyllä myöntää, että kuvasaldo jäi todella pieneksi kaiken hauskan lomassa. Onneksi muutamia räpsyjä kuitenkin jäi käteen ja niitä on hauska katsella jälkeenpäin. Tykkäsin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti