maanantai 31. elokuuta 2015

Helsinki & EF-Reunion


Helsinki on aika kiva kaupunki. Se sanottakoon heti aluksi. Itse Lahti lähikaupunkinani on ihan mukavaa päästä välillä käymään muuallakin. Ihan noin esteettisestikin Helsinki on niin monta tasoa korkeammalla.
Helsinki oli myös mun viikonloppureissuni kohde. Vanhalla ylioppilastalolla järjestettiin EF-Reunion Party kesällä EF:n kautta kielikurssilla käyneille nuorille. Olin sopinut tulevani viikonlopuksi kummisedälleni kylään, jotta pääsisin näkemään sekä heitä että ystäviäni kielikurssilta.
Perjantaina illalla käytiin katsomassa Pixarin Inside Out, jonka saapumista teattereihin olen ehtinyt odottaa jo vaikka kuinka kauan, enkä pettynyt! Loistava elokuva, varmaa Pixar-laatua ja ahh, rakkaus. Tykkäsin!
Lauantaina Roihuvuoressa järjestettiin Mopo Rokki (Monen Polven Rokki), joka oli festivaalitapahtuma suunnattu kävijöille vauvasta vaariin tai vaikka mummoonkin. Itse tapahtuma järjestettiin Roihuvuoren vanhusten talolla, lähellä nuorisotaloa, loistava tapahtuma. Siellä kävin yhdessä kummisetäni perheen kanssa. Ihana alkusyksyn ja loppukesän tunnelma, musiikkia, hyvää ruokaa, jäätelöä ja tekemistä eri työpajojen merkeissä kaiken ikäisille. Lasten ja vanhusten ilon seuraaminen tosin riitti jo itsessään.
Illalla oli sitten vuorossa itse EF-Reunion Party. Ennen varsinaista tapahtumaa kävimme kuitenkin vielä syömässä kielikurssiporukalla Pizza Hutissa, vaihtamassa kuulumisia ja nauramassa itsemme kipeiksi. Koko päivä oli niin täynnä ihanan rentoa, rauhallista tunnelmaa. Päällimmäisenä mieleen jäi juuri tuo fiilis ja ystävät, joita en tule unohtamaan. Niin paljon tulee koettua ihan yllättäen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti