keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Kakkuja ja hattaraa, herkuttelijan taivas






Heipä hei! Täytyy tulla teille jakamaan näitä herkullisia kuvia parhaan kaverini, Mian tervetuliaisjuhlista. :) Hän vietti kuluneen lukuvuoden Kanadassa ja noin vuosi sitten kirjoitinkin postauksen läksiäisjuhlista (sen voi lukea täältä). Nyt pidettiin vähän pienemmällä porukalla rennot, mutta hyvän ruoan täyteiset yllätysjuhlat, joten ympyrä ikään kuin sulkeutui. Järjestettiin koko juttu yhdessä toisen kaverin kanssa ja jaettiin työmäärä puoliksi, mutta omaan tuttuun tapaani, täydellisyyttä tavoitellen tuli kaikkien makeiden herkkujen kanssa väkerrettyä useampi tunti. Jos joku haluaa reseptiä joihinkin kuvissa esiintyneistä leivoksista, niin jättäkää kommenttia kommenttiboksiin ja saatan tulevaisuudessa kirjoitella postausta tänne aiheeseen liittyen. :)
Tuntuu, että kesäloma on jo kohta ohi ja abivuosi kurkistelee jo nurkan takana. Ei tunnu yhtään valmiilta vielä, mutta onneks tiedossa on paljon kaikkea mukavaa ja hei, ei kesäkään ihan vielä ole ohi. Nyt mä suuntaan joka tapauksessa nukkumaan, sillä huominen on työntäyteinen päivä ja kellokin on jo muutaman minuutin torstain puolella. Hups!

2 kommenttia:

  1. Oi nam, kaikki näyttää niin hyvältä :( Tuli kauhea himo syödä jotain hyvää näitä kuvia katellessa. Noitten kakkujen sisältö kyllä kiinnostais vähän tarkemmin, ehottomasti tarkempaa postausta niistä!

    https://jepesdf.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit! Täytyy väkertää jotain postausta niihin liittyen, kunhan jääkaappiin ilmestyy tilaa uusille herkuille, laitan ehdottomasti muistiin. :)

      Poista