tiistai 6. kesäkuuta 2017

Class of 2017












Kuvat: Matleena Kuitunen, Juho Huovila ja Pia Kekkonen
Huhhuh, nyt täytyy kyllä sanoa, että tän postauksen ja näiden kuvien kanssa on ollut nyt muutaman päivän sellainen urakka että. Enkä kenties ole vieläkään aivan täysin tyytyväinen postaukseen, mutta sitten päätin, että on aivan turhaa alkaa etsimään pieniä vikoja jokaisesta asiasta, koska muuten mistään ei tule koskaan valmista ja ne pienet viat on kuitenkin vaan mun päässä. 

Viime lauantaina pääsin ylioppilaaksi, mitä en ole oikein vieläkään tajunnut. Tai, eroa entiseen en ainakaan huomaa. Lauantaina fiilis oli kuitenkin huipussaan ja lakin päähän painaminen kevätjuhlassa musiikin bändikurssin esitysten ja stipendienjaon jälkeen oli hetki, jonka tulen muistamaan. 

Nää kuvat kertoo aika lailla oleellisen päivästä, vaikka niistä puuttuukin osia lauantain tärkeistä hetkistä, mutta kokonaisuudessaan ne kiteyttävät sen, mistä lauantaissa ja lakkiaisissa oli kyse. <3 
Suuret kiitokset kaikille juhlaan osallistuneille ja ihanille ystäville, joiden kanssa ilta sujui mukavasti sekä erityiskiitos loistaville valokuvaajille, joiden avulla päivän tunnelma on tallentunut kuviin. 

2 kommenttia: