maanantai 26. kesäkuuta 2017

Juhannus 2017










Hei, juhannus tuli ja meni ja nyt on aika jakaa kuvia siihen liittyen. Lähdettiin ihan varta vasten kuvaamaan näitä kuvia lauantai-illalla, vaikka sää olikin kylmä ja sateinen. Edellisen illan seikkailut samoissa maisemissa tuolla kukkapuskassakedolla jäi huonommin taltioiduiksi, sillä mulla ei ollut kameraa mukana ja hyttysiä pyöri ympärillä ainakin miljoona. Päätettiin siis tulla seuraavana iltana takaisin kuvailemaan ihan kunnolla ja itse asiassa sade teki tehtävänsä, sillä tällä kertaa hyttysenpistoja löytyi sen kymmenen sijaan ihan vain muutama. Etanoita kukkakedolla oli sen sijaan yhä lukematon määrä. 

Mun juhannus koostui aika rennosta meiningistä, sillä ei olla oikein koskaan juhlittu kyseistä pyhää mitenkään suuremmin. Pienenä oltiin usein jommassa kummassa mummolassa kokkoa katsomassa ja intoiltiin myöhään valvomisesta, vaikka todellisuudessa simahdettiin usein jo ennen puoltayötä. Ja sama kaava jatkuu edelleen, tosin nykyään valvominen ei enää tuota samanlaista jännityksen täyttämää intoa, vaan nukkumaan lähdetään tyytyväisenä vielä saman päivän puolella. Tai ainakin yritetään. 

Nyt on kuitenkin juhannus ohi ja uusi viikko käynnistynyt. Mulla on viikko täynnä töitä, kuten melkein koko kesä muutenkin ja perjantaina tulee selviämään syksyn kuvioista lisää, sillä silloin julkaistaan yliopistojen opiskelijalistat. Jännityksellä siis perjantaita odottaen.
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti