lauantai 17. kesäkuuta 2017

London Calling












Hei! Päätin tän päivän olevan blogipäivä, mutta kuvien kanssa painiessa kului aamulla ihan liikaa aikaa ja ulkona oli niin ihana ilma, että päätin jättää asian sikseen ja lähteä ulos. Hyvä päätös, sillä nyt illalla blogihommat ei tuntuneet enää yhtä turhauttavilta. 

Joskus on nimittäin ylitsepääsemättömän vaikeaa valita kuvia, varsinkin reissujen jälkeen. 
Nyt Lontoossa ja Pariisissa vietetyn viikon jälkeen on ollut kiva palata takaisin Suomeen, jossa kesä on vihdoin myös alkanut. 

Tavallisesta poiketen en kuvannut matkalla yhtä paljon kuin ennen, vaan kamera unohtui useamman kuin yhden kerran laukkuun ja osa kuvista tulikin räpsäistyä vain nopeasti puhelimella. Oon sinänsä aika ylpeäkin siitä, että vaikka päätin lopulta ottaa kameran mukaan, ei se kuitenkaan vienyt huomiota just siltä hetkeltä, vaan pystyin silti nauttimaan ilman, että jokainen juttu olis tapahtunut linssin läpi. 

Täytyy vielä mainita, että kyseinen reissu oli mun eka kerta ulkomailla ihan itsekseni, mikä oli sinänsä iso juttu, mutta toisaalta tuntui tosi luonnolliselta, kun ei tarvinnut mennä tiettyjen aikataulujen mukaan, vaan sai itse päättää, mitä huvittaa tehdä ja milloin. 

Tekstistä huomaa, että vähään aikaan ei ole taas tullut blogin parissa pyörittyä, mutta ei se mitään. Nauttikaa näistä Lontoon kuvista yhtä paljon kuin mä paikan päällä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti