sunnuntai 20. syyskuuta 2015

EF Ambassador-meeting



Moikka! En tiiä oonko maininnut teille, mutta viime kesäisen Brightonin kielimatkan jälkeen lähdin mukaan EF:n Ambassador-toimintaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Ambassador vie eteenpäin tietoa EF:stä ja jakaa omia kokemuksiaan. Näin tekemällä kerätään pisteitä, joilla voi ansaita vaikka nyt sitten sen ilmaisen kielimatkan, joka mulle itselle olis aivan huikee juttu. Pikkupaikkakunnalla asuvalle Ambassadorille toi kuulostaa kuitenkin jotakuinkin mahdottomalta, mutta koskaan ei oo turhaa yrittää.
Eilen olin Helsingissä mukana jokavuotisessa Ambassador-tapaamisessa EF:n toimistolla. Siellä saatiin tietoa tulevasta kaudesta ja päästiin ideoimaan vähän uusia tapoja tuoda EF:n toimintaa esille. Ja saatiin me vähän mukaan jotain EF-tavaraakin. Tykkään ite tosi paljon tosta superpehmeestä hupparista, joka lämmittää mukavasti nyt kun syksy on jo hiippaillut aika salakavalasti taas tänne. Eikä siitä oo mitään haittaa, että tummansininen sattuu olemaan mun lempiväri. Muita tuotepaketin sisältämiä juttuja oli mm. pinkki EF-kynä, joka kyllä tulee varmasti käyttöön koulussa ja superkätevä kansio on varmasti kans melko hyödyllinen lukiolaisen arjessa. En myöskään sano ei tolle söpölle siniselle matkalaukkuvyölle, jonka käyttöönottamista odotan innolla, koska se tarkoittaa matkustelua!
Tosiaan, vaikka Ambassador-työhön kuuluu kivoja etuja, ei ne oo se pääjuttu. Hauskanpito, pisteiden kerääminen ja työkokemuksen saaminen ovat ne jutut, mistä Ambassador-ohjelmassa EF:n promoamisen lisäksi on kyse. Ja jos se tarkoittaa huippusöpön ja pehmeän hupparin pitämistä koulussa tulevalla koeviikolla, kun ei jaksa muutenkaan panostaa, I'm all in!

Tuolta sivupalkista löytyy myös linkki mun henkilökohtaiselle Ambassador-sivulle, jos joku on kiinnostunut ja kommenteissa on aina tilaa kysymyksille aiheesta tai sen ohitse. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti