sunnuntai 27. syyskuuta 2015

#tb to Brighton

credits to: Mia-Sofia Ollila

















Paddington-nalleja Lontoossa Hamley'sin lelukaupassa. / Victoria Station Lontoossa. / North Lanes ensimmäisen päivän Orientation Walkilta. / Katutaidetta Lanesien lähellä.


Diskon jälkeiset Starbucksit, sillä seuraava bussi lähti vasta tunnin päästä. Wi-Fi ja Starbcuks olivat elämä. / Lontoon sightseeing-reissulta kuvailua. / London Eye samaiselta retkeltä. / North Laneseilla olleesta sekatavarapuodista löytyi mm. loistavia quote-tauluja.



Ensimmäiseltä Lontoon reissulta Oxford Streetin Disney-kaupasta löytyi söpö Jack Skellington -muki. / Käytiin samalla reissulla Urban Outfittersin photo boothissa ihan vaan koska voitiin. / Undercliff Walk, järkyttävä kuumuus, väsymys ja hauskuus ft. My. / Disney-kaupasta löytyi myös Tuhkimon kurpitsavaunut! 

Laskin äsken, että nyt on kulunut 102 päivää siitä, kun lähdin Brightoniin EF:n kielimatkalle. Kun lähdin ensimmäistä kertaa ihan omalle seikkailulleni, ilman vanhempia tai kummitätiä, joiden kanssa on tullut aiemmin matkustettua. Vielä aamulla lentokentällä kaikki tuntui todella normaalilta ja kotoisalta ja niin oikeastaan vielä lennon jälkeen bussia odottaessa Gatwickin lentokentällä. Eihän tämä mikään järkyttävän iso juttu olisi, kyllä mä pärjäisin. En halunnut odottaa liikoja, sillä pessimisti ei pety. En silti myöskään uskonut, etteikö seuraavista kolmesta viikosta olisi tulossa loistavat.

Bussissa kohti Brightonia muiden EF:n kielimatkalaisten kanssa alkoi jo hieman jännittää ja kun vihreät mäet ilmaantuivat näköpiiriin, mietin, onko Brighton ollenkaan sellainen kuin olin kuvitellut. Voin suoraan sanoa, että ei. Se oli paljon enemmän. Aiemmin vain vlogien ja muiden videoiden kautta tutuksi tullut Brighton oli nyt ulottuvilla ja valmiina tutkittavaksi. Rakastuin kaupunkiin, jossa lähes joka toisella ihmisellä oli longboard matkassaan, jossa kaikki pukeutuivat juuri kuten halusivat ja joka oli tunnelmaltaan niin paljon kotoisampi kuin pääkaupunki Lontoo. Ei sillä, niiden kahden Lontoon-vierailun aikana tykästyin yhä enemmän ikonisen aseman saavuttaneeseen kaupunkiin, mutta ymmärsin myös, että se ei ole ainoa paikka Iso-Britanniassa ja kuinka paljon mahdollisuuksia löytyy Lontoon ulkopuolelta.

Nyt, kun syksy pudottelee lehtiä puista ja tuuli on kylmä ja kostea, niin kovin erilainen verrattuna Brightonin jatkuvaan merituuleen, nousee mulle päivittäin mieleen muistoja kielimatkalta. The Lanes-kadut värikkäine putiikkeineen, herkulliset cupcaket Churchill Squarealla, lämmin auringonpaiste rannalla, ystävien kanssa vietetty päivä läheisessä Lewesin pikkukaupungissa ja niin monet muut muistorikkaat päivät. On huikeaa, kuinka kolme viikkoa voi tarjota niin paljon muistoja, jotka piristävät syksyn synkän sään keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti