keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Lately


Moikka! Viime aikoina mulla on kertynyt kuvia varastoon tulevia postauksia varten ja tossa yhtenä päivänä säädin niiden muokkausten kanssa enemmän kuin tarpeeksi. Uusia juttuja on siis luvassa, kunhan inspiraatio iskee. Nyt kuitenkin ajattelin tulla vähän kertoilemaan, mitä kaikkea viime viikkoihin on kuulunut, sillä kaiken tän kiireen ja tekemisen paljouden keskellä meinaa itseltäkin unohtua, mitä viime viikolla tuli oikein tehtyä ja toissapäivä tuntuu olleen kuukausien päässä. Toisaalta ihan kiva, mutta hyvä vähän kertailla tänne, mitä kaikkea sitä on ehtinyt viikkoihinsa sisällyttää. 
Näistä kuvista löytyy räpsyjä sekä viime viikon maanantain kisakahvilapäivältä, jonka eilen olin taidokkaasti ehtinyt jo unohtaa, sillä koko hiihtolomaviikko (vaikka lukulomaahan sekin tietysti oli) tuntui olevan täynnä tekemistä, vaikka se ei aluksi suunnitelma ollutkaan. Osa kuvista on jo aiemmassa postauksessa kerrotulta Heinolan reissulta ja osa viime viikonlopulta Helsingistä. 
Näiden reissujen lisäksi oon ehtinyt käydä iskän ja pikkuveljen sekä -siskon kanssa Lahdessa HopLopissa, ostaa astioita tulevaisuutta varten (kiitos kirpparihinnat), nähdä Disneyn uuden Vaiana-elokuvan, jota todellakin suosittelen sekä siivota ja lukea taas hitusen verran yo-kokeisiin, jotka uhkaavaa vauhtia lähestyvät. (Ensi viikolla jo, mihin se lukuloma meni?) Tää viikko on jo puolessavälissä, mutta tentit, bändi, nuortenilta ja muut menot on tehokkaasti saaneet päivät kulumaan, mikä on ihan positiivista. 
Nyt kuitenkin olisi ehkä hyvä palata ranskan lukemisen pariin, sillä ajan tän postauksen kirjoittamiseen varastin ranskan tentiltä. Hups. Kivaa kevättä kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti