tiistai 28. maaliskuuta 2017

My take on athleisure

takki: kirpparilta, paita: Seppälä, housut: Zalando Free People, kengät: Vagabond, kello: Daniel Wellington













Kuvat: Matleena Kuitunen

Moikka! Arvatkaa kellä on kirjotukset viimein ohi?! Joo, oikeestaan, olihan ne jo eilen, mutta eilen pakersin muita hommia koneen ääressä, joten en tänne ehtinyt tulla kirjoittelemaan. 

Muistatte varmaan, kun ihan muutama päivä sitten kirjoittelin, kuinka athleisure-tyyli puree muhun. Siitä kertovan postaukseen pääsee tästä. Vaikka tänhetkinen opiskelijabudjetti ei juuri anna periksi, päätin hommata verryttelyhousut, jotka käy muihinkin tilaisuuksiin kuin tanssitreeneihin. Jos lasketaan ne vähän niin kuin aikaiseksi yo-kokeet purkissa -lahjaksi itselleni. Mulla kävi tuuri, sillä joskus netistä tilatut vaatteet ei lopulta ookaan sitä, mitä odottaa, varsinkaan koon puolesta, sillä oon niin pienikokonen. Oon kuitenkin melkein elänyt näissä mustissa housuissa siitä lähtien, kun ne postilaatikkoon kolahtivat ja päätin jatkaa athleisure-teemaa omilla kuvilla netistä poimittujen lisäksi. 
Oon ite ihan innoissani näistä kuvista, sillä niistä välittyy se keväinen fiilis, joka tänä keväänä on tullut ulos lähtiessä. 

Mitä te tykkäätte athleisure-trendistä? Onko se jo ihan mennyt juttu vai vieläkö jaksaa? Mä tykkään ja oikeestaan niin kauan kuin jostain tykkään, en jaksakaan välttämättä välittää, onko se muodissa vai ei. :D 

Käykääs muuten napsauttamassa blogin alareunasta löytyvää Lue blogia -nappia. :)

2 kommenttia:

  1. Tyylejä on monia, pääasia että itse viihtyy niissä vaatteissa mitä käyttää.
    Kannattaa muistaa että pukeutuu aina itseä varten ei muita.
    Itse suosin vaatemalleja jotka ovat olleet malliltaan muuttumattomia vähintään 50 vuotta, ei mene ainakaan pahasti pieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asian ytimeen, samaa mieltä, tyyli on just jokaista itseään varten ja muilta on joskus ihana hakea inspiraatiota just siihen omaan pukeutumiseen. :)

      Poista