keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Auringonlaskuja ja jäätyneet sormet - Ylläs 2









Moi!
Tänään on ollut meidän vika kokonainen päivä Ylläksellä ja huomenna suunnataan kotiin. Mun vaatteet haisee savulta, lihakset on kipeinä ja kasvot lievästi palaneet, mutta kivaa on ollut ja laskenkin kaikki edeltävät positiivisiksi asioiksi. Nyt oon kuitenkin jo valmis lähtemään kotiin, sillä viikonloppuna ollaan menossa kavereiden kanssa seurakunnan nuortenleirille ja en muista milloin viimeksi olisin ollut seukkarin leirillä. Siitä on jo aikaa ja ootankin viikonloppua jo hyvällä mielellä. 

Meitä on kohdannut tosi hyvät kelit täällä, minkä huomaa kuvista. Maisemat on olleet ihan huikeen hienoja ja koko ajan tulee sellanen fiilis, että haluaa valokuvata kaiken. Niin kaunista täällä on. Ja talveenkin on jo niin tottunut, tuntuu varmaan hassulta palata takaisin kotiin etelään, mutta toisaalta ihan kivalta. 

Tänään käytiin Konijänkän kotieläinpihalla hiihtäen, mikä oli kivaa. Olin ihan innoissani kaikista söpöistä eläimistä, joten mun oli pakko kuvata muutamaa, ehkä niitä kuvia myöhemmin sitten täällä... 

Myöhemmin illalla olis vielä tarkoitus lähteä pitsalle ja siivota mökki valmiiksi huomista varten, että ehditään vielä huomenna hiihtämään tai tekemään jotain muuta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti