maanantai 10. huhtikuuta 2017

Toiveita ja ideoita?



Moikka! Tänään mä käännyn teidän lukijoiden puoleen. Mä nautin blogin pitämisestä tosi paljon, se antaa elämään niin paljon hyvää. Tykkään siitä, kuinka voin tulla kirjottelemaan tänne ihan mistä tahansa ja kertoilla kuulumisia ja jakaa menneitä tapahtumia ja juttuja. 

Välillä mun tekee kuitenkin mieli tulla kirjoittamaan postausta, mutta mitään asiaa itsessään ei ole tai inspis sattuu katoamaan. Varsinkin muutamana viime päivänä on ollut tällainen fiilis. Sormet syyhyää päästä bloggaamaan, mutta koneen ääreen istuessa aivot lyö tyhjää tai postauksen kirjoittaminen ei yhtäkkiä vain innosta.

Siksi mä pyydänkin teiltä ideoita ja toiveita. Onko teillä mielessä jotain tiettyjä blogipostauksia, joita haluisitte nähdä täällä blogissa? Minkä tyyliset postaukset on ollut tähän mennessä mielekkäimpiä? Tää ei tarkoita, että lähtisin muokkaamaan blogia vain  ja ainoastaan teidän toiveiden mukaiseksi, mutta kiinnostaa kuulla, minkälaisia ideoita teillä olisi. Välillä on hyvä lähteä hakemaan inspiraatiota jostakin muualta. 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia mielenkiintoisessa ympäristössä! Bloggaamisessa tulee vääjäämättä aikoja, jolloin päässä ei ole yhtään postausideaa. Sinuna lähtisin siitä liikkeelle, tuleeko sun elämään muutoksia tässä kevään aikana, tai mitä odotat kesässä. Luulen, että näistä löytyy vaikka mitä kirjoitettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Venla! :) Hetkelliset inspiraationpuutostilat on kyllä yllättävän tuttuja.

      Poista
  2. Matka- ja retkipostaukset läheltä ja kaukaa olis kiinnostavaa luettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea, niihin tuleekin hyvin sisältöä tässä kevään ja kesän aikana.

      Poista