lauantai 8. huhtikuuta 2017

Puhelimesta...

Moi, mun kamera on ollut menneen viikon siskolla lainassa Ylläksellä, joten oon dokumentoinut elämää puhelimen rullalle kameran sijaan. Siispä ajattelin koota pienen puhelinpostauksen viime viikoista ja muutamista kivoista jutuista, jotka on erityisesti jääneet mieleen.

Pientä snäppipäivitystä kirkosta viime sunnuntailta. // Ens viikolla on taas vuorossa Superkaakaoraamis Ellillä ja tän kuvan mukaisia kaakaoannoksia tiedossa. // Lainasin nuortentila Ellistä Ghostbusters-elokuvan ja katselin sen ihan äskettäin enkä pettynyt. "Who ya gonna call?" //  // Vähän selfieitä nuortenillasta. <3 
Eilen lähdettiin seukkarin nuorten porukalla Heinolaan Kuningas palaa -tapahtumaan. Asikkala edustaa KLS.:n kanssa. // Ja Heinolassa törmäsin myös muutaman vuoden takaiseen MNF-tuttuun! // Koska kevät on vihdoin alkanut näyttää aurinkoisempaa puoltaan, lähdettiin Sallan kanssa yksi ilta jäätelölle ja päädyttiin ottamaan perinteinen selfie tutun kyltin kanssa. :D // "Ympärillä just ketä tarviin, enkä muuta mieti tänään." Näiden ihanien kanssa vähän yhteiskuvaa Park7:n jätkien kanssa. Oli aika kiva ilta meinaan. :)

Kesäkuussa olis edessä lakkiaiset ja oon tarttunut itteäni niskasta kiinni jo ajoissa ja käyttänyt tän päivän kutsujen askarteluun. Vähän kauhistutti tarvikkeiden hinta, mutta lopputulos on yllättävän kiva. // Lukuloman ja kirjoitusten jälkeinen "tyhjä" aika on saanut sisältöä mm. kahvitteluista kavereiden kanssa. // Ja vielä vähän selfie-arvostusta Jessen kanssa. Ollaan niin söpöjä. 

// Oon myös ottanut harteilleni lakkiaisten makeiden tarjottavien valmistamisen, joten ajattelin kertoilla tänne kyseisestä urakasta ehkä useammassakin postauksessa. Miltä kuulostaisi? Kaikki kokeilut ja epäonnistumiset tulisin siis päivittämään tänne ja toivottavasti lopulta myös onnistuneet lopputulokset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti